Detalii produse

•  ACIDULANTI

Grupa acidulantilor au rol de agenti de aromatizare (intensifica anumite nuante de gust sau pot masca unele arome), agenti de tamponare, realizand un control asupra p H-lui, agenti de conservare, intensificare a culorii, agenti de modificare a vascozitatii alimentelor.

Principalii acidulanti utilizati in industria alimentara si comercializati de ERTRAG sunt:

•  acidul lactic
•  acidul citric
•  acidul fumaric
•  acidul malic
•  acidul tartric
•  acidul acetic
•  acidul fosforic

Acidul lactic E 270, sub forma de lichid, este utilizat pentru:

•  fabricarea gemurilor si jeleurilor,
•  industria lactata la fabricarea smantanei sterilizata, pasteurizata cu     continut scazut de calorii si continut redus de grasime, branza     Mozarella si branza din zer
•  panificatie, paste proaspete
•  maionezelor
•  fabricarea berii
•  fabricarea vinului
•  fabricarea produselor pentru sugari
•  prelungirea duratei de conservare a carnii in carcasa
•  ajustarea pH-lui mustului
•  nectaruri
•  gemuri, jeleuri, marmelade

Acidul acetic E 260 are efectul de actiune asupra bacteriilor si drojdiilor, avand rol de stabilizare, tamponare si intarire, si ca substanta acidifianta in industria laptelui si derivatelor sale. Se foloseste la:

•  conservarea legumelor
•  maionezelor si sosurilor
•  preparate din carne
•  panificatie
•  produse pentru sugari (reglarea p H-ului)
•  produse din fructe in cutii si borcane

Acidul malic E 296 are rol de conservant cu rol de reglare aciditate, utilizat pentru:

•  sucuri de fructe
•  gemuri si jeleuri
•  produse pentru sugari

Acidul fumaric E 297 este utilizat pentru:

•  fabricarea vinului
•  umpluturi sau glazuri in patiserie
•  bombonerie
•  mixuri pulbere pentru deserturi
•  pulbere instant pentru bauturi de fructe
•  ceai instant pulbere
•  guma de mestecat

Acidul citric E 330 are intrebuintari multiple in industria alimentara, cu rol de potentare a culorii si aromei, , de conservare, protejand impotriva oxidarii si aparitiilor de complexe metalice . Se foloseste in productia de:

•  sucuri de fructe, nectaruri
•  bauturi racoritoare carbonatate sau necarbonatate
•  gemuri si jeleuri, marmelade si alte produse similare din fructe
•  smantana sterilizata, pasteurizata cu continut scazut de calorii si     continut redus de grasime
•  cacao si produse de ciocolata
•  branza Mozarella si branza din zer
•  fructe si vegetale neprocesate si congelate
•  carne tocata preambalata
•  bere si vinuri, pentru corectarea aciditatii
•  produse pentru sugari si copii
•  impotriva rancezirii grasimilor
•  dulciuri si bombonerie
•  impotriva zaharisirii mierii
•  in supe

Acidul tartaric E 334 este folosit ca:

•  acidulant pentru sucurile de fructe
•  panificatie
•  jeleuri, gemuri

Acidul fosforic E 338 este intrebuintat ca sechestrant, antioxidant, acidulant pentru bauturi racoritoare, in industria fabricarii uleiului si in industria berii.

   Ingrediente

•  COLORAN TI ALIMENTARI (E100-E182)
•  CONSERVANTI
•  INDULCITORI (Edulcoranti cu putere mare de     indulcire)
•  ACIDULANTI
•  EMULGATORI
•  SUBSTANTE DE INGROSARE
•  ANTIOXIDANTI
•  POTENTATORI DE AROME
•  LEGISLATIE
•  ADITIVI UTILIZATI IN INDUSTRIA     ALIMENTARA


  Angajari

Va rugam completati-va numele, telefonul la care puteti fi gasit, email-ul, si atasati CV-ul dvs. in format word. Va vom contacta pentru un eventual interviu in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

 
© 2005 Ertrag S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
web design: Dezibel Media   |   web hosting: Web Hotel