Detalii produse

•  ANTIOXIDANTI

Antioxidantii sunt sunbstante cu rol de stabilizare a grasimilor si a produselor alimentare care contin grasimi. In consecinta, antioxidantii prelungesc perioada de pastrare a alimentelor prin protejarea impotriva oxidarii.

Antioxidanti comercializati de ERTRAG :

Acidul ascorbic (vitamina C) E 300 este utilizat in special pentru:

•  sucurile concentrate de fructe, nectaruri si bauturi racoritoare
•  gemuri, jeleuri, marmelade
•  gemuri, marmelade
•  otet
•  conserve de peste
•  panificatie
•  paste proaspete
•  bere

Ascorbatul de sodiu E 301 este utilizat pentru:

•  sucurile concentrate de fructe
•  gemuri, jeleuri, marmelade
•  alimente pentru sugari si copii, pe baza de cereale
•  produse pe baza de peste

   Ingrediente

•  COLORAN TI ALIMENTARI (E100-E182)
•  CONSERVANTI
•  INDULCITORI (Edulcoranti cu putere mare de     indulcire)
•  ACIDULANTI
•  EMULGATORI
•  SUBSTANTE DE INGROSARE
•  ANTIOXIDANTI
•  POTENTATORI DE AROME
•  LEGISLATIE
•  ADITIVI UTILIZATI IN INDUSTRIA     ALIMENTARA


  Angajari

Va rugam completati-va numele, telefonul la care puteti fi gasit, email-ul, si atasati CV-ul dvs. in format word. Va vom contacta pentru un eventual interviu in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

 
© 2005 Ertrag S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
web design: Dezibel Media   |   web hosting: Web Hotel