Detalii produse

•  EMULGATORI

SUBSTATELE EMULGATOARE au rol de a favoriza emulsionarea, actionand ca stabilizatori, permitand obtinerea unei emulsii stabile si a unei consistente caracteristice.

Emulgatori distribuiti de firma ERTRAG :

Lecitina E 322 are o masa vascoasa semilichida, este de culoare bruna, insolubila in apa. Desi se gaseste in galbenusul de ou, comercial se foloseste lecitina de soia care contine 2,5 - 3,25% lecitina. Este utilizata atat ca emulgator cat si ca antioxidant in:

•  panificatie
•  patiserie
•  ciocolata
•  inghetata
•  margarina

Mono- si digliceridele E 471 , se prezinta sub forma solida. Sunt folosite la:

•  inghetata
•  margarina
•  panificatie
•  patiserie
•  ciocolata
•  cereale extrudate
•  creme spumate si frisca
•  gemuri si jeleuri

Glicerina E 422 este o substanta lichida, avand rol de emulgator si substanta de intarire. Se foloseste la:

•  bauturi alcoolice
•  specialitati de panificatie

   Ingrediente

•  COLORAN TI ALIMENTARI (E100-E182)
•  CONSERVANTI
•  INDULCITORI (Edulcoranti cu putere mare de     indulcire)
•  ACIDULANTI
•  EMULGATORI
•  SUBSTANTE DE INGROSARE
•  ANTIOXIDANTI
•  POTENTATORI DE AROME
•  LEGISLATIE
•  ADITIVI UTILIZATI IN INDUSTRIA     ALIMENTARA


  Angajari

Va rugam completati-va numele, telefonul la care puteti fi gasit, email-ul, si atasati CV-ul dvs. in format word. Va vom contacta pentru un eventual interviu in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

 
© 2005 Ertrag S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
web design: Dezibel Media   |   web hosting: Web Hotel