Detalii produse

•  POTENTATORI DE AROME

Sunt substante care nu poseda gust sau miros, dar care au proprietati sinergetice in combinatie cu alte ingrediente din produsul alimentar, marind gustul si/sau mirosul existent in acel produs alimentar.

Glutamatul monosodic (MsG) E 621 este cel mai utilizat potentator de aroma, comercializat si de ERTRAG . Msg-ul este sub forma de pulbere sau granulat, fiind folosit pentru accentuarea aromei de carne la:

•  sosuri
•  supe
•  conserve

Alti potentatori de aroma sunt:

Glutamatul de magneziu E 580 prezentat sub forma cristalina sau pulbere alba, este un agent de intarire utilizat ca inlocuitor de sare si potentator de aroma.

5 Ribonucleotidele E634-E635 calcice si disodice actioneaza sinergetic cu glutamatul monosodic, fiind folosite ca potentatoare de aroma pentru:

•  sosuri
•  salamuri
•  supe

Maltolul E 636 se prezinta sub forma de pulbere alba, solubil in apa, fiind un potentator de aroma. Este folosit la:

•  sucuri
•  gemuri, jeleuri

   Ingrediente

•  COLORAN TI ALIMENTARI (E100-E182)
•  CONSERVANTI
•  INDULCITORI (Edulcoranti cu putere mare de     indulcire)
•  ACIDULANTI
•  EMULGATORI
•  SUBSTANTE DE INGROSARE
•  ANTIOXIDANTI
•  POTENTATORI DE AROME
•  LEGISLATIE
•  ADITIVI UTILIZATI IN INDUSTRIA     ALIMENTARA


  Angajari

Va rugam completati-va numele, telefonul la care puteti fi gasit, email-ul, si atasati CV-ul dvs. in format word. Va vom contacta pentru un eventual interviu in cel mai scurt timp posibil.

Va multumim!

 
© 2005 Ertrag S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
web design: Dezibel Media   |   web hosting: Web Hotel